Telefon: (+40) 769 089 053 | Mail:office@paletiambalaje.ro

Despre noi

Despre noi

Paleti Ambalaje

Din 1992 comercializăm europaleți, paleți non-euro și industriali și putem realiza la comandă diverse tipuri de ambalaje din lemn.

PRODUCEM şi RECICLĂM, la comandă, toate tipurile de paleţi şi ambalaje din lemn. Experienţa acumulată în decursul a peste 25 de ani de activitate , a condus la găsirea de soluţii optime în ceea ce priveşte variantele constructive ale paleţilor şi ambalajelor din lemn, asigurând buna funcţionare a mecanismului: flux tehnologic-manipulare-transport-depozitare.

Dispunem de linie de producţie a paleţilor şi ambalajelor din lemn, fapt ce ne conferă posibilitatea de respectare a cotelor de toleranţă, facilitand utilizarea lor şi în cadrul liniilor de ambalare automată.

Orice tip de PALEȚI, Orice CANTITATE, la orice ORĂ

Pentru noi, echipa Paleți & Ambalaje, producerea, recondiţionarea, colectarea şi reciclarea paleţilor din lemn reprezintă mai mult decât o activitate. Reprezintă modul prin care înțelegem să ne implicăm în dezvoltarea şi susţinerea afacerilor partenerilor noștri, manifestând o grijă deosebită faţă de necesităţile şi aşteptările acestora. Cu o experienţă de peste 25 de ani suntem mereu receptivi la provocări, găsind întotdeauna soluţii optime şi eficiente pentru tine, clientul nostru.