Telefon: (+40) 769 089 053 | Mail:office@paletiambalaje.ro

Cariera

Cariera

Paleti Ambalaje

Dragă viitor coleg,
Incepând din anul 1992, pentru echipa noastră calitatea produselor, profesionalismul, livrarea promptă şi respectul faţă de parteneri au constituit reperele cotidiene, în funcţie de care ne-am construit şi ne-am dezvoltat permanent afacerea.

Dacă ai abilități de comunicare, dorință de autodepășire, dorință de câștig, ești o persoană serioasă, la noi ai posibilitatea de a le demonstra și de a face parte din echipa noastră.

În schimb, noi îți oferim un pachet salarial motivant format din salariu fix negociat și bonus. (după perioada de testare).

În cazul în care perspectiva unui asemenea loc de muncă este ceva spre care te îndrepți în parcursul tău de carieră, te invităm să trimiți un CV pe adresa office@paletiambalaje.ro

Mulțumim.
Echipa Paleți & Ambalaje

Orice tip de PALEȚI, Orice CANTITATE, la orice ORĂ

Pentru noi, echipa Paleți & Ambalaje, producerea, recondiţionarea, colectarea şi reciclarea paleţilor din lemn reprezintă mai mult decât o activitate. Reprezintă modul prin care înțelegem să ne implicăm în dezvoltarea şi susţinerea afacerilor partenerilor noștri, manifestând o grijă deosebită faţă de necesităţile şi aşteptările acestora. Cu o experienţă de peste 25 de ani suntem mereu receptivi la provocări, găsind întotdeauna soluţii optime şi eficiente pentru tine, clientul nostru.