Dragă viitor coleg,

Incepând din anul 1992, pentru echipa noastră calitatea produselor, profesionalismul, livrarea promptă şi respectul faţă de parteneri au constituit reperele cotidiene, în funcţie de care ne-am construit şi ne-am dezvoltat permanent afacerea.

Dacă ai abilități de comunicare, experiență în vânzări, dorință de autodepășire, permis categoria B, dorință de câștig, ești o persoană serioasă, la noi ai posibilitatea de a le demonstra și de a face parte din echipa noastră de vânzări pentru punctul de lucru București-Tunari.

Ca Reprezentant zonal de vânzări vei avea responsabilitatea creșterii numărului de clienți cantitativ și valoric, promovarea și vinderea portofoliului de produse în acord cu standardele și politicile comerciale ale societății, preluarea comenzilor clientilor si urmărirea derulării livrărilor.

În schimb, noi îți oferim un pachet salarial motivant format din salariu fix negociat și bonusuri din vânzări (după perioada de testare).

În cazul în care perspectiva unui asemenea loc de muncă este ceva spre care te îndrepți în parcursul tău de carieră, te invităm să trimiți un CV pe adresa paletiambalaje@yahoo.it

Mulțumim.
Echipa Paleți & Ambalaje