Draga viitor coleg,


Incepând din anul 1992, pentru echipa noastră calitatea produselor, profesionalismul, livrarea promptă şi respectul faţă de parteneri au constituit reperele cotidiene, în funcţie de care ne-am construit şi ne-am dezvoltat permanent afacerea.

Daca ai abilitati de comunicare, experienta in vanzari, dorinta de autodepasire, permis categoria B, dorinta de castig, esti o persoana serioasa, la noi ai posibilitatea de a le demonstra si de a face parte din echipa noastra de vanzari pentru punctul de lucru Bucuresti-Tunari.

Ca Reprezentant zonal de vanzari vei avea responsabilitatea cresterii numarului de clienti cantitativ si valoric, promovarea și vinderea portofoliul de produse în acord cu standardele și politicile comerciale ale societății, preluarea comenzilor clientilor si urmarirea derularii livrarilor.


In schimb, noi iti oferim un pachet salarial motivant format din salariu fix negociat si bonusuri din vânzări (după perioada de testare), etc.

In cazul in care perspectiva unui asemenea loc de munca este ceva spre care te indrepti in parcursul tau de cariera , te invitam sa trimiti un CV pe adresa paletiambalaje@yahoo.it

Multumim.
Echipa Comelectro